Logo

Април 25. 2024.

Ispraćena još jedna generacija maturanata

Ispraćena još jedna generacija maturanata

Maturanti školske 2023/2024. godine uspešno su završili jedno poglavlje svog života. Ove godine su maturirali učenici smera ekonomski tehničar, kao i gimnazije opšteg tipa.


Učenici su polagali zajedno maturski ispit iz Srpskog jezika i književnosti, pišući sastave na zadate teme. Nakon tog dela ispita, gimnazijalci su polagali Engleski jezik ili Matematiku, a na kraju uspešno odbranili svoje maturske radove, dok su ekonomski tehničari imali test za proveru stručno-teorijskih znanja i na kraju praktičan deo maturskog ispita.


Nakon uspešno položene mature, naši učenici su u školi prisustvovali svečanoj dodeli diploma. Odeljenjske starešine su u prisustvu ostalih nastavnika i roditelja uručili diplome i uverenja, a odlični učenici su dobili nagrade u vidu knjiga za odličan uspeh i primerno vladanje. Kraj ovog životnog poglavlja je proslavljen i na maturskoj večeri u Crowne Plaza-i, gde su slavili, lepo se proveli i pozdravili svoje starešine. Maturante je dočekao i prijemni ispit, a većina je uspešno upisala razne fakultete, osvojivši i prva mesta na rang-listama.

Podelite:

Logo

Upis u generaciju 2024/25. je otvoren!

Prijavite se na vremeArrow