Logo

Април 25. 2024.

Radionice u našoj školi

Radionice u našoj školi

Naša nastavnica psihologije Aleksandra se uvek trudi da časovi ne budu puka teorija, već organizuje različite zanimljive radionice, pokreće debate kroz interesantne igre i pitanja.


Pošto su takvi časovi interesantni, Aleksandra je odlučila da organizuje radionice za učenike različitih odeljenja zajedno, pa je tako za Dan zaljubljenih održana radionica pod nazivom Ljubav ili zaljubljenost, pitanje je sad?. Deci je tema bila veoma interesantna jer je to tema koja okupira mlade ljude, pa je jedan školski čas bio nedovoljan da se iznesu sve ideje i mišljenja. Najaktivniji su bili malo stariji đaci, dok su mlađi slušali pomno. Još jedna radionica koja je okupila više razreda bila je pod nazivom: Da li, kada i kako reći IZVINI i OPROSTI MI. Tada su učenici imali priliku da čitaju dijaloge koji pokreću problematične situacije, pa je radionica bila veoma poučna, ali i zabavna jer je podstakla učenike i da glume u tim situacijama. Ovo je posebno bilo zabavno maturantima koji su učestvovali.


Primećeno je da se deca više oslobode kad češće učestvuju, pa smo sigurni da će nastavnica smišljati nove radionice koje će pokrenuti razmišljanja, ali i zabaviti naše učenike.

Podelite:

Logo

Upis u generaciju 2024/25. je otvoren!

Prijavite se na vremeArrow